Australia dă un nou semnal de sfârșit al sistemului progresist, globalist, neo-Marxist !

București, 16 octombrie 2023 – Statul român recunoaște și garantează persoanelor aparținând minorităților naționale dreptul la păstrarea, la dezvoltarea și la exprimarea identității lor etnice, culturale, lingvistice și religioase și credem că este un exemplu în geografia europeană.

Cu toate acestea, din punctul nostru de vedere, pentru România este esențial ca niciodată să nu accepte politici publice ce presupun ca o minoritate, oricare ar fi aceasta, să conducă majoritatea. Prioritatea deciziilor majorității în fața minorităților este de altfel, primul principiu al oricărei societăți care se pretinde democratică. Partidul ARCA Națiunii Române este absolut convins că epoca așa-zisului “progresism și globalism” (în fapt un neo-Marxism extrem de agresiv și exclusiv în esența sa), care a promovat, în principal, dominația minorităților sau așa-ziselor “elite” în fața majorităților naționale, este în faza de prăbușire accelerată.

Și, ca exemplu semnificativ, este recentul rezultat al referendumului organizat în Australia (Australian Indigenous Voice sau The Voice Referendum), referendum ce a încercat să promoveze complet abuziv dreptul unei minorități (care de altfel avea toate drepturile legale și posibile). Eșecul acestui referendum demonstrează încă o dată, dacă mai era cazul, faptul că doctrinele progresiste și globaliste neo-Marxiste sunt, cu fermitate, respinse de orice societate normală. Cu alte cuvinte, nu poți impune agresiv, politica unei țări atunci când reprezinți o minoritate de sub 4% din populație. Partidul ARCA Națiunii Române salută maturitatea politică a națiunii australiene care a înțeles și a respins, covârșitor, presiunile “elitelor” globaliste (nealese de nimeni!) de subminare și distrugere a principiului democratic de bază si anume principiul majorității.

În acest context, revenind la realitatea românească, Partidul ARCA Națiunii Române atrage atenția asupra importanței alegerilor din anul 2024 când societatea românească va trebui să aleagă între un model economico-social distructiv și falimentar, impus din exterior (așa numiții progresiști-globaliști-elitiști) și valorile creștine tradițional autentice românești ale acestui neam.

România va trebui să aleagă între familia tradițională (căsătoria dintre un bărbat și o femeie), și modelul nefiresc al căsătoriilor între două persoane de același sex, condamnate cu putere și nerecunoscute, în primul rând, de Biserica Ortodoxă Română.

La aceste alegeri România va trebui să aleagă între păstrarea suveranității sale, salvgardarea ființei ei naționale așa cum a fost definită de Constituția României și globalismul agresiv neo-marxist. De asemenea, subliniem faptul că, prin prisma realităților actuale politice și economice, progresismul și globalismul neo-Marxist sunt doctrine deja lipsite de o perspectivă istorică. Sistemul politic al Statelor Suverane înlocuiește, pe zi ce trece, absurdul sistem elitist globalist și drumul este fără întoarcere.

„Din punctul nostru de vedere, singura soluție prin care România poate fi recuperată din mâna factorului extern progresist-globalist si neo-Marxist, o reprezintă redobândirea suveranității sale naționale, atât politice, cât și economice, apărarea valorilor tradiționale autentice românești și promovarea creștinătății ca fundament milenar al neamului românesc.
Rezultatele referendumului organizat în Australia demonstrează, fără echivoc, faptul că minoritățile nu pot și nu au legitimitatea de a domina și conduce majoritățile. Cu alte cuvinte, pentru România, anul 2024, reprezintă un moment crucial de schimbare de paradigmă. Doctrina progresistă, globalistă si neo-Marxista, și-a dovedit incapacitatea de a genera bunăstare pentru comunități și cetățeni”, a declarat Corina Pânzaru, președinte executiv al Partidului ARCA Națiunii Române.

Reamintim faptul că, în România, drepturile minorităților sunt respectate, acestea având posibilitatea de a fi reprezentați inclusiv în Parlament. Cu toate acestea, interesele legitime ale majorității trebuie să primeze indiferent de impunerea pe care așa-zisul Tratat Politic al Uniunii Europene înțelege să o facă în numele unei false diversității!

Biroul de presă
Partidul ARCA Națiunii Române