Corina Pânzaru, Președinte Executiv al partidului Arca Națiunii Române, anunță susținerea pentru platforma politică #RomâniaPuternică

Corina Pânzaru, Președinte Executiv al partidului Arca Națiunii Române, anunță susținerea pentru platforma politică #RomâniaPuternică, inițiată de un grup de oameni de afaceri și reprezentanți ai mediului academic, printre care dl Gabriel Marin (coordonator), dna Ingrid Mocanu si prof dr Ion Duvac.

București, 22.01.2024 – Corina Pânzaru, președinte executiv al partidului Arca Națiunii Române, anunță astăzi susținerea fermă a platformei politice #RomâniaPuternică, inițiată de un grup de oameni de afaceri și reprezentanți ai mediului academic printre care dl Gabriel Marin (coordonator), dna Ingrid Mocanu și prof dr Ion Duvac.

Partidul Arca Națiunii Române și-a asumat angajamentul de a contribui la dezvoltarea României printr-un leadership orientat spre meritocrație, inovație, echitate și progres. În acest context, partidul nostru a analizat cu atenție propunerile grupului de oameni de afaceri si reprezentanti ai mediului academic printre se numără dl Gabriel Marin (coordonator), dna Ingrid Mocanu și prof dr Ion Duvac, precum și viziunea exprimată în cadrul evenimentului de lansare al platformei #RomâniaPuternică și a decis cu unanimitate susținerea acestei inițiative.

„Suntem entuziasmați să anunțăm că Arca Națiunii Române susține cu tărie platforma politică #RomâniaPuternică prezentată public la evenimentul din 18 ianuarie 2024. Am început negocierile privind modul în care partidul pe care îl reprezint poate aduce un plus valoare platformei și în viitorul apropiat am încrederea că voi putea oferi informații concrete despre colaborare. Ne dorim să aderăm la această mișcare pentru a construi o Românie mai unită, mai puternică și mai echitabilă, dar, în același timp, să ne păstrăm principiile. Sperăm ca în câteva zile să semnăm protocolul de colaborare.” a declarat Corina Pânzaru.

Platforma #RomâniaPuternică este un proiect inițiat de un grup de oameni de afaceri și reprezentanți ai mediului academic printre se numără dl Gabriel Marin (coordonator), dna Ingrid Mocanu și prof dr Ion Duvac. Platforma #RomaniaPuternica promovează valorile fundamentale ale unei Românii suverane și, diferit de marea majoritate a celorlalte programe ale partidelor politice actuale, propune soluții extrem de concrete și calendare precise pentru provocările majore cu care se confruntă țara noastră la acest moment istoric, moment de schimbare profundă a modelelor politice și economice la nivel global. Platforma #RomâniaPuternică propune un decalog explicit de aliniere ideologică, și care este obligatoriu pentru toate partidele care vor să adere la acest proiect. Arca Națiunii Române vede această colaborare ca o oportunitate de a aduce a schimbare realistă, concretă și sustenabilă și de a construi un viitor mai bun, pe termen scurt, mediu si lung, pentru toți cetățenii României.

Corina Pânzaru îndeamnă membrii partidului, simpatizanții și toți cetățenii preocupați de viitorul țării să se alăture acestei mișcări și să contribuie la edificarea unei Românii puternice și prospere.

Despre Arca Națiunii Române:
Arca Națiunii Române este un partid politic dedicat aducerii schimbărilor pozitive în societatea românească prin inovație, echitate și colaborare. Partidul are ca scop să reprezinte vocea și interesele cetățenilor și să contribuie la construirea unei Românii mai puternice și mai unite.

Corina Pânzaru
Președinte Executiv Arca Națiunii Române