De ce susține PSD București mișcările de protest?

București, 22 ianuarie 2024 – Partidul ARCA Națiunii Române condamnă ferm jocul politic al PSD, materializat prin organizarea unui protest de pichetare orchestrat de doamna Ioana Stoica, consilier general PSD în cadrul Consiliului General al Municipiului București, angajată la Termoenergetica și, în același timp, lider sindical al Sindicatului Profesional Termoficare București.

Este de necontestat faptul că PSD, partid aflat la putere, recurge la tactici politice desuete și manipulative pentru a-și atinge scopurile electorale. Prin intermediul protestului organizat se încearcă crearea unei impresii false că opoziția este pasivă în fața problemelor reale, în timp ce PSD deține controlul asupra tuturor levierelor de putere.

Considerăm că implicarea doamnei Ioana Stoica în organizarea acestui protest ridică semne de întrebare cu privire la obiectivitatea și corectitudinea demersului. Fiind angajată și, totodată, lider sindical la Termoenergetica, o entitate aflată în directă legătură cu Primăria Generală a Municipiului București, sprijinită de PSD și PNL, este dificil să nu privim acest protest ca pe o manevră orchestrată din interiorul sistemului pentru a distorsiona realitatea și a masca incompetența guvernului în gestionarea problemelor cu care se confruntă populația.

Partidul ARCA Națiunii Române acuză Guvernul PSD de lipsa măsurilor reale în abordarea problemelor cu care se confruntă bucureștenii, preferând să practice un joc politicianist în detrimentul bunăstării și siguranței cetățenilor. Este inacceptabil ca Guvernul PSD-PNL să se folosească de nemulțumirile legitime ale oamenilor pentru a-și promova agenda politică, în loc să ofere soluții concrete și eficiente.

Într-o perioadă în care România se confruntă cu provocări majore, precum criza economică, gestionarea contextului internațional din regiune și deteriorarea condițiilor de trai, cetățenii au nevoie de acțiuni concrete și politici responsabile, nu de proteste manipulative organizate de cei aflați la putere.

Partidul ARCA Națiunii Române îndeamnă populația să privească dincolo de cortina de fum creată de PSD și să ceară măsuri reale și responsabile din partea guvernului. În loc să se angajeze în jocuri politicianiste, partidul de guvernământ ar trebui să-și concentreze eforturile asupra problemelor reale și să ofere soluții concrete pentru binele comun.

Suntem hotărâți să continuăm să reprezentăm interesele poporului român și să luptăm împotriva practicilor politice nocive, pentru a asigura o guvernare responsabilă și transparentă.

Biroul de presă
Partidul ARCA Națiunii Române