Hoții de viitor, titularizați pe post!

București, 21 iulie 2023 – Oare la ce ne puteam aștepta și anul acesta de la examenul de titularizare al profesorilor? Scandal, profesori prinși la copiat, întârziați sau care au sărit gardul. Nimic din ce ține de cinstea acestei meserii vocaționale.

Cățărați pe viitorul altora, care ar merita să obțină un post de profesor-titular, acești pseudo-profesori prinși la copiat sunt, de fapt , cei care ne fură viitorul copiilor noștri.

Adânc înrădăcinat în sinele lor, copiatul, furtul, ne arată, pe lângă pregătirea lor foarte slabă din facultate, că și-au făcut un mod de a reuși în viață prin fraudă.

Să fim atenți însă la procentul foarte mare al celor prinși la copiat la titularizare! Căci ei sunt cei care vor plagia mâine lucrări de doctorat, ei sunt cei care vor ajunge să conducă instituții de stat și vor săracii țara prin corupție și incompetență. Și tot ei sunt cei care vor închide ochii la alți elevi care copiază și, astfel, ne vor fura nouă, tuturor, șansa la o viață decentă în țară.

I-am văzut în stradă anul acesta pe profesorii umiliți ani în șir de sistemul putred. Poate că este cel mai bun moment ca aceia care simt cu sufletul meseria de dascăl, aceia care au vocație, să iasă din nou și să strige în gura mare pentru imaginea proastă pe care acești hoți de viitor le-o fac lor.

Și poate că este cel mai bun moment pentru părinții care își doresc pentru copiii lor un viitor mai bun în țară, să strige la unison „jos corupția din învățământul românesc”.

Biroul de presă – Partidul ARCA Națiunii Române