Noile valori europene: fără suveranitate națională, dar cu persoane non-binare!

București, 24 noiembrie 2023 – Partidul Arca Națiunii Române a luat la cunoștință votul în Parlamentului European al așa-zișilor „europarlamentari români” (în fapt, niște jalnice mașini de vot pentru interese mult diferite de cele reale ale poporului român, dar, evident, plătiți de contribuabilii români), în ceea ce privește adoptarea raportului privind modificarea tratatelor Uniunii Europene (fără confirmarea acestor modificări prin absolut necesarele referendumuri naționale)

Practic, prin rezoluția Parlamentului European din 21 noiembrie 2023 se renunță, în fapt, la suveranitatea statelor membre, iar Uniunea Europeană se transformă dintr-o comunitate de state suverane într-o federație de teritorii, subordonată discreționar unor funcționari ne-aleși de la Bruxelles.

Nu în ultimul rând, printre alte modificări dorite la tratate este și înlocuirea sintagmei „egalitate între femei și bărbați” cu „egalitate de gen”. Altfel spus, România este obligată să recunoască forțat și pe ușa din dos, inclusiv drepturile comunității LGBTQIA+ și să accepte căsătoria persoanelor de acelaşi sex!

Cu alte cuvinte, prin această rezoluție, se anulează în fapt orice Constituție Națională reală din (încă) statele UE. Deci, suveranitatea națională reală dispare și statele devin simple teritorii guvernate de la Bruxelles de o funcționărime ne-aleasă de nimeni. Mai mult, și întreg sistemul legislativ devine inferior în raport de subordonare completă cu deciziile Curții de Justiție a Uniunii Europene. La revedere Curte Supremă și Curte Constituțională în România, aceste instituții devenind doar decorative.

Și totuși, cum s-a transformat idealul unor oameni de a crea o Europă pașnică, unită și prosperă care să permită dezvoltarea economică a țărilor membre într-un deziderat pentru renunțarea la suveranitatea națională și implicit la subjugarea României? Cum este posibil ca jumătate din numărul celor care au primit vot de încredere din partea românilor pentru a le reprezenta interesele în Parlamentul European să fie de acord cu căsătoria între persoane de același sex și cu adopțiile de copii de către cuplurile homosexuale? Cum să votăm acum, cu doar câteva zile înainte de ziua națională, cedarea suveranității și acceptarea statutului de colonie a Înaltei Porți?

Într-un mod stupefiant, 16 dintre europarlamentarii români au votat pentru adoptarea unei rezoluții care stipulează, expresis verbis, „supremația dreptului UE” și a “jurisprudenței Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE)”. Dacă în privința USR și a “euro-cetățeanului” Julien Cioloș nu ne mai miră nimic, existând de foarte mulți ani o puternică suspiciune că acești oameni nu au nimic de a face cu interesele reale ale României, ne întrebam câți parlamentari PSD și PNL au votat acest act de trădare națională.

“Partidul ARCA Națiunii Române solicită, de urgență, domnilor Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă si Klaus Johannis să explice românilor care a fost rațiunea acestui vot prin care interesul național a fost trădat și le cerem să publice în fața cetățenilor români, lista parlamentarilor reprezentând Romania (?) care au votat acest act criminal!

Totodată, solicităm PSD, dlui Marcel Ciolacu, dar și dlui Claudiu Manda să explice cum au permis renunțarea la familia tradițională, pilonul de bază al societății românești si a religiei noastre ortodoxe. Ca să citez din memorie, la referendumul pentru familie dl Claudiu Manda, spunea că a votat pentru că nu vrea să își pună problema la nuntă dacă voi fi socru mare sau socru mic. După trei ani de locuit în Bruxelles se pare că a devenit <cetățean european> și nu mai este la fel de revoltat, iar prin votul acordat, nu îi mai pasă de familia tradițională, formată dintre un bărbat și o femeie!

Rolul europarlamentarilor români este (sau ar trebui să fie) să militeze pentru o Românie puternică, suverană, precum și pentru conservarea și promovarea valorilor naționale tradiționale, și nicidecum a problemelor care nu sunt ale agendei României, de tipul persoanelor non-binare!”, a declarat Corina Pânzaru, președinte executiv al ARCA.

Biroul de presă
Partidul ARCA Națiunii Române