Partidul ARCA se alătură platformei politice #RomâniaPuternică

București, 07.02.2024 – Corina Pânzaru, în calitate de Președinte Executiv al Partidului ARCA Națiunii Române, a anunțat decizia conducerii partidului de aderare a Partidului la platforma politică #RomâniaPuternică.

Această hotărâre reconfirmă angajamentul nostru continuu pentru construirea unei Românii mai coezive, mai robuste și mai echitabile. Partidul ARCA Națiunii Române își propune să devină o forță influentă în progresul țării, iar integrarea în #RomâniaPuternică reprezintă un pas semnificativ în această direcție.

„Ne bucurăm să anunțăm că partidul ARCA Națiunii Române se alătură cu entuziasm platformei politice #RomâniaPuternică, inițiată de un grup de oameni de afaceri și reprezentanți ai mediului academic (dl. prof. dr. Ion Duvac, dna. Ingrid Mocanu, etc și coodonată de dl. Gabriel Marin). Împărtășim viziunea și valorile exprimate în această platformă și suntem încredințați că această colaborare va aduce schimbările pe care le dorim pentru țara noastră. Avem datoria să depunem eforturi, ca români, pentru a recâștiga și depăși ceea ce am fost și pentru a atinge cote superioare. Platforma #RomâniaPuternică ne-a captat atenția prin propunerile concrete și atmosfera de colaborare între partide”, a declarat Corina Pânzaru.

După consultarea membrilor noștri, ascultarea vocii cetățenilor și analizarea propunerilor, am concluzionat că aderarea la această platformă servește interesul României și al cetățenilor săi.

Aderarea noastră la #RomâniaPuternică evidențiază hotărârea Partidului ARCA Națiunii Române de a depăși diviziunile partizane și de a juca un rol activ în construirea unei societăți mai corecte și mai prospere.

Pentru informații suplimentare privind această decizie și pentru a urmări noutățile ulterioare, vă invităm să accesați site-ul oficial al Partidului ARCA Națiunii Române și paginile noastre de social media.

Corina Pânzaru
Președinte Executiv
Partidul ARCA Națiunii Române