Politica de confidentialitate

Bine ați venit la Partidul ARCA Națiunii Române. Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea datelor dumneavoastră în conformitate cu această Politică de Confidențialitate.

1. Colectarea și Utilizarea Informațiilor

Colectăm informații personale doar atunci când sunt furnizate voluntar de către dumneavoastră, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau alte detalii de contact. Aceste informații sunt folosite exclusiv în scopul pentru care au fost furnizate.

2. Securitatea Datelor

Ne angajăm să protejăm datele personale împotriva accesului neautorizat, pierderii, utilizării inadecvate sau divulgării. Implementăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a proteja datele personale pe care le colectăm.

3. Utilizarea Cookie-urilor

Utilizăm cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru. Acestea pot fi utilizate pentru a analiza modul în care utilizatorii navighează pe site și pentru a oferi conținut și reclame personalizate.

4. Divulgarea Informațiilor

Nu vom vinde, distribui sau transfera în mod intenționat datele dvs. personale către terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau pentru a ne proteja drepturile.

5. Accesul și Actualizarea Informațiilor

Aveți dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale pe care le deținem și de a le corecta sau actualiza dacă sunt inexacte. Pentru astfel de solicitări, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai jos.

6. Legături către Site-uri Terțe

Site-ul nostru poate conține legături către site-uri terțe. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru practicile de confidențialitate ale acestor site-uri. Vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate a oricărui site pe care îl vizitați.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat.

8. Contact

Pentru întrebări sau clarificări suplimentare privind această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa Str. Vulcan Judetul, nr. 13, Sector 3, Bucuresti..