Termeni si conditii

Bine ați venit la Partidul ARCA Națiunii Române. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza acest site.

1. Accesul și Utilizarea Site-ului

Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu respectarea acestor Termeni și Condiții și cu toate legile și regulamentele aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

2. Conținutul Site-ului

Toate materialele, informațiile și conținutul prezentat pe acest site sunt protejate de drepturile de autor și sunt proprietatea Partidul ARCA Națiunii Române sau a partenerilor săi. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale poate încălca legile privind drepturile de autor și alte legi aplicabile.

3. Confidențialitatea Datelor

Politica noastră de confidențialitate descrie cum colectăm, folosim și protejăm datele personale ale utilizatorilor noștri. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu practicile noastre de confidențialitate.

4. Responsabilități și Obligații

Utilizatorii sunt responsabili pentru orice informație sau conținut furnizat prin intermediul acestui site. Partidul ARCA Națiunii Române nu își asumă răspunderea pentru acuratețea sau completitudinea informațiilor furnizate de utilizatori.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat. Continuarea utilizării site-ului reprezintă acceptarea modificărilor.

6. Contact

Pentru întrebări sau clarificări suplimentare privind acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa Str. Vulcan Judetul, nr. 13, Sector 3, Bucuresti.