Viziune

Având o doctrină suveranistă de centru dreapta cu accente creștin-democrate, Partidul ARCA Națiunii Române își asumă misiunea de a pune bazele unei noi clase politice independente și meritocrate, a națiuni suverane (definită exclusiv pe Constituția sa națională), dar și a unui nou model economic bazat exclusiv pe politici naționale.

Partidul ARCA Națiunii Române promovează valorile creștine autentice și tradiționale.

Partidul ARCA Națiunii Române pune accent pe oameni valoroși care să formeze o clasă politică independentă și meritocrată pentru o Românie suverană.

Partidul ARCA Națiunii Române susține parteneriatul strategic cu NATO ca un garantor al securității naționale, cu respectarea intereselor naționale. Totodată, susținem promovarea intereselor naționale legitime ale României pe celelalte piețe.

Partidul ARCA Națiunii Române susține că România trebuie să reconsidere suveranitatea absolută și ne-negociabilă a Constituției (actul fundamental de existență a națiunii) pe întreg teritoriu său și să își impună susținerea unei politici externe exercitată exclusiv în interesul Romaniei.

Referitor la relația cu Uniunea Europeană, Partidul ARCA Națiunii Române susține cu putere menținerea zonei economice europene, bazate pe comerț liber, libera circulație a forței de muncă și dreptul cetățenilor de a călători liber, dar fără a afecta, în niciun moment, menținerea proprietății naționale pe toate resursele strategice.

În același timp, Partidul ARCA Națiunii Române susține categoric denunțarea tratatului politic de la Maastricht impus artificial țărilor membre (prin referendumuri repetitive). Singurul scop real al Tratatului de la Maastricht este suprimarea constituțiilor și identităților naționale, impunerea unei jurisdicții artificiale (Curtea Europeană de Justiție) și privarea statelor de dreptul fundamental de a avea o politică externă proprie și un sistem de alianțe politico-economice proprii.

Partidul ARCA Națiunii Române susține că România nu poate redeveni un stat suveran fără a-și recăpăta proprietatea pe toate resursele sale strategice (energie, hrană etc.)

Partidul ARCA Națiunii Române este modul în care fiecare dintre noi putem să redăm României demnitatea pe care o merită și pentru care, cu multe eforturi, înaintașii mers până la sacrificiu suprem.

Partidul ARCA Națiunii Române înseamnă șansa României de a decide pentru sine, pentru binele cetățenilor săi, pentru interesul legitim al firmelor românești, pentru recuperarea resurselor naturale și valorificarea lor în interesul național.

Partidul ARCA Națiunii Române crede, cu tărie, că implicarea națiune, credință și familie este o datorie.

Hai să schimbăm împreună România.
Înscrie-te ca membru.